Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dinlediğiniz İlk Metal Müzik Şarkısı??

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bir Gün Taksim'e gitmiştim.Tişört almak için dükkana girdim.Rammstein'in tişörtünü almıştım logosu falan hoşuma gitmişti.Satıcıda aramıza hoşgeldin dedi Eve geldim limewire'den rammstein yazdım.İndirdim bir tane şarkısını.O şarkı Du Hast dı.Müthiş bi şarkıydı kopardı beni .O günden sonra pop falan hikaye oldu .

Yorum

crawling fena değil bence.metale ilk basladıgımda linkin park ve metallica dinlerdim simdi slayer,pantera,cof

Yorum

Metallica - Nothing Else Matters ile ilgi duymaya başlayıp Guns N' Roses ve İn Flames ile devam ettim.

Yorum

Pentagram - Powerstage

Yorum

metallica one

Yorum

2 Minutes To Midnight

Yorum

sonuçta metallica metalin babası çünkü herkes ilk metallica dinlemiş

Yorum

Metalin babası Black Sabbathtır ve herkes ilk metallica dinlememiştir. İlk Metallica dinlemeleri belki o zamanlarda Türkiye'de diğer gruplardan daha çok tanınmalarıdır.

Yorum

benim slipknot : get this' di çok sevmiştim ve hala dinliorum

Yorum

jackass32 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      sonuçta metallica metalin babası çünkü herkes ilk metallica dinlemiş
                      benim slipknot : get this' di çok sevmiştim ve hala dinliorum
                      @jackass32 bu olay birazda dönemsel popülerlikle alakalı suan örnekte olduğu gibi bi cok genc arkadas slipknotla başlıyo
                      bu demek değildirki slipknot babadır,dayıdır.
                      bende ilk led zeppelin olabilir kashmir,immigrant song olmadı bnmde n.else matterstır

Yorum

metallica "I disappear" dı sanırım..

Yorum

Tam hatırlamıyorum kuzenime gittiğimde bir yandan hep metal dinlediği için birçok metal parça dinledim ama böyle ilk delisi olduğum parça arch enemy-we will rise(çok sonradan dinledim metallica)

Yorum

kuzenim gitara yeni başlamışdı (one-metallica) girişini çalıyodu bu ne derken .. herşey ondan sonra oldu ... )

Yorum

ilk metale başladııım şarkı metallica fade to black günlerce dinlemştim oşarkıyı

Yorum

hiç hatırlamıyorum soru bana biraz saçma geldi ama beni metale bağlayan şarkının wait and bleed olduğunu anımsar gibiyim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X